Radio Semnal este primul post de radio din judetul Teleorman. Intotdeauna deschis la provocarile pietei si cerintelor ascultatorilor, Radio SEMNAL poate fi receptionat inca din 27 aprilie 2000, pe frecventa de 103.3 FM si din iulie 2007 pe internet, accesand pagina www.radiosemnal.ro. 

Datorita profesionalismului aplicat, radioul a avut de-a lungul perioadei de existenta parteneriate cu BBC Romania, Uniplus Radio, Radio Contact si Kiss FM.

Din ianuarie 2007, radioul difuzeaza 100% programe locale, realizate de catre o echipa tanara ce-si desfasoara activitatea in interesul ascultatorilor, reactionand prompt la cerintele acestora. 

Radio SEMNAL si-a pastrat inca de la inceput prima pozitie in preferintele ascultatorilor teleormaneni. Aceasta pozitie de lider, este ocupata de catre Radio SEMNAL in Alexandria (municipiu resedinta de judet cu peste 50.000 de locuitori) si in comunele limitrofe, dar si in randul ascultatorilor care circula pe DE70, pe intreg sectorul de drum care traverseaza judetul. 

Locuitorii judetului Teleorman au posibilitatea de a asculta Radio SEMNAL Alexandria acasa, in masina, la serviciu, in locuri publice sau pe internet. 

Prin programele sale, Radio SEMNAL se adreseaza ascultatorilor de toate varstele si raspunde asteptarilor unei categorii diverse din punct de vedere socio-profesional.